Kjell Meyer om prylar och internet

Kjell Meyer: Fem bra skäl till att köpa en smart watch

leave a comment »

Smart Watch

Folk har inte armbandsur längre, det är töntigt och onödigt för allt finns i mobiltelefonen brukar det heta. Men det stämmer inte. I och med de nya smarta armbandsuren, smart watches, kan mycket som är dåligt med mobilen lösas på riktigt smarta sätt. 

Kjell Meyer

Lap Top Magazine listar fem anledningar till att köpa en smart watch när de väl kommer till marknaden.

1. Det är enklare och diskretare att ta emot notifieringar med en smart watch. Du vrider bara enkelt på handleden så att du kan snegla på skärmen. Inget tryckande på skärmen för att låsa uppskärmlås och inga irriterande notifieringsljud är nödvändiga. En mild och ljudlös vibration låter dig veta att det kommit ett meddelande eller att ett visst klockslag har slagit.

2. En kommande lösning är att en smart watch är kopplad via en lågstrålande blue tooth-signal till mobiltelefonen, som i sin tur är inställd på ljudlöst läge. Det kommer ett inkommande samtal. Mobilen larmar din smart watch som vibrerar ljudlöst. Du kastar ett öga på handleden och vet om du ska ta samtalet eller inte.

3. En smart watch sitter redan på plats för att enkelt avge fysiska värden när du sportar. De kommande smart watch-klockorna ryktas vara fyllda med diverse hälsorelaterade funktioner. Apples iWatch kan lasneras med pedometer, kaloriräknare, GPS och hjärtslagsmätare.

4. En smart watch kan genom sin blue tooth-koopling spara mycket batteri på mobiltelefonen genom att du slipper engagera mobilen varje gång du får ett meddelande eller inkommande samtal.

5. De kommande smarta klockorna lär kunna hantera röstkommandon och det sker enkelt för telefonen sitter på handleden. Du slipper leta i fickan eller gräva i väskan efter telefonen.

Kjell Meyer

Annonser

Written by Kjell Meyer

mars 25, 2013 den 12:16 e m

Publicerat i Kjell Meyer internet

Tagged with ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: